Til toppen

Utvikling Av Nettbutikker Og Nettsider

Har du planer om et re-design prosjekt, starte opp en ny nettbutikk, nettside eller behøver du utvikling av noe helt nytt og annerledes? La oss bistå deg i prosessen. Vi tar på oss flere ulike prosjekter i både liten og stor skala. Uansett hva, så skal det bli bra!

Vi foretrekker WordPress og WooCommerce

Det er vårt foretrukne valg når det gjelder utvikling. WordPress er en åpen kildekode plattform som gir store muligheter. Vi tar også imot forespørsler på andre plattformer om det er aktuelt.

Prosjektutvikling

Er du usikker på hva du skal velge, hvilken plattform og nødvendige programmer eller tjenester? Det er ingen fare, vi kan bistå med prosjektutvikling fra start av. Her kan vi ta på oss alt fra sidebygging, seksjoner, tilpasninger og prosjekter i alle ulike skalaer.

Ytelsesforbedring og nykoding

Opplever du at nettstedet begynner å virke tregt, eller at responsiviteten ikke er optimal? Dette kan vi hjelpe med, ta kontakt for å få en vurdering av nettsiden slik at vi kan estimere tidsbruk og hva som må gjøres. Skal du ha kodet noe helt nytt på siden, så tar vi imot spesialforespørsler også!

Migrering og muligheter

Vi jobber med veldig ulike prosjekter og om man trenger å migrere sider eller flytte sider inn i nye redigeringsprogrammer, så kan vi ta oss av saken.

Nettbutikker

Vi kan tilby nettbutikker i flere forskjellige størrelser, inkludert SEO arbeid og produkter implementert. Vi har også perfekte pakker for oppstartsbedrifter.

Nettsider

Vil du ha One Page, Standard 5 siders presentasjonsside eller mer i WordPress? Da er saken klar, vi tilbyr gode priser og kvalitet!

Facebook Annonsering

Facebook er den største av de sosiale plattformene, og en særdeles viktig arena å få kontakt med publikum når det gjelder Facebook Ads….

Er vi ditt reklamebyrå?

Det håper vi på! Vi er et sprekt og ungt byrå som har jobbet beinhardt for å skape resultater for deg fra dag en! Er….

Ny nettside hos oss

Er du og din bedrift ute etter en ny nettside? Kanskje en flytting av side, konvertering av flere nettsider, eller re-design av en gammel side? Det er ikke noe problem, hos BBMarketing fikser vi det meste!.…

BBMarketing.no logo - Velkommen
Follow us

SEO - Søkemotoroptimalisering

Vi skaper synlighet

En god utført og opprettholdt SEO vil gjøre at din bedrift sin hjemmeside vil rangere høyt på Google, på de søkeordene som er relevant for dine bedrift. Gjennom den høye rangeringen vil din bedrift få nye kunder som velger å kjøpe av deg (som er rangert som nummer 1 på Google), istedenfor din konkurrent (som er rangert som nummer tre på Google).

En god utført og opprettholdt SEO vil gjøre at din bedrift sin hjemmeside vil rangere høyt på Google, på de søkeordene som er relevant for dine bedrift. Gjennom den høye rangeringen vil din bedrift få nye kunder som velger å kjøpe av deg (som er rangert som nummer 1 på Google), istedenfor din konkurrent (som er rangert som nummer tre på Google).

Google Ads

Google Ads er effektivt og skaper resultater, så lenge det utføres riktig!

Google Adwords, eller Google Ads er Googles annonsesystem, hvor hvem som helst kan gå inn og by på annonseplass koblet til et spesifikt søkeord.

Med Google Ads kan du som annonsør nå personer som aktivt søker etter dine produkter eller tjenester. Ved å nå kunden, når de aktivt er på utkikk etter produkter som du tilbyr vil det være mye enklere å sikre salget.

En digital konsultasjon

Øker din kompetanse og hjelper deg på vei
Ved bruk av digital konsultasjon fra oss vil vi veilede dere i hvordan din bedrift burde bruke på sosiale medier, internett og markedsførings-verktøy, som Google Ads, Google Shopping og Facebook/Instagram ads.

Vi lager eksepsjonelle nettsider

Nettbutikker og hjemmesider
Vi utvikler derfor nettbutikkene og hjemmesidene på plattformer som gjør det enkelt for deg å drifte disse profesjonelt. Vi tilbyr Shopify og WooCommerce løsninger, og kan så klart tilpasse oss hvis det er behov for noe annet, eller integrasjoner mellom disse.

We create unique campaigns

Digital Marketing

Using digital marketing and our promotions, your business will experience growth, like never before! We work hard to make sure that all our customers experience healthy and good progress, unique is the word and that’s how we work. Not only do we work to create good marketing and advertising, but we specialize in re-targeting and how to get your audience to be as well informed about you and your business as possible. Almost all searches begin at Google.