Utvikling av nettbutikker
og nettsider

Har du planer om et re-design prosjekt, starte opp en ny nettbutikk, nettside eller behøver du utvikling av noe helt nytt og annerledes? La oss bistå deg i prosessen. Vi tar på oss flere ulike prosjekter i både liten og stor skala. Uansett hva, så skal det bli bra!

Vi foretrekker WordPress og WooCommerce

Det er vårt foretrukne valg når det gjelder utvikling. WordPress er en åpen kildekode plattform som gir store muligheter. Vi tar også imot forespørsler på andre plattformer om det er aktuelt.

Prosjektutvikling

Er du usikker på hva du skal velge, hvilken plattform og nødvendige programmer eller tjenester? Det er ingen fare, vi kan bistå med prosjektutvikling fra start av. Her kan vi ta på oss alt fra sidebygging, seksjoner, tilpasninger og prosjekter i alle ulike skalaer.

Ytelsesforbedring og nykoding

Opplever du at nettstedet begynner å virke tregt, eller at responsiviteten ikke er optimal? Dette kan vi hjelpe med, ta kontakt for å få en vurdering av nettsiden slik at vi kan estimere tidsbruk og hva som må gjøres. Skal du ha kodet noe helt nytt på siden, så tar vi imot spesialforespørsler også!

Migrering og muligheter

Vi jobber med veldig ulike prosjekter og om man trenger å migrere sider eller flytte sider inn i nye redigeringsprogrammer, så kan vi ta oss av saken.

Nettbutikker

Vi kan tilby nettbutikker i flere forskjellige størrelser, inkludert SEO arbeid og produkter implementert. Vi har også perfekte pakker for oppstartsbedrifter.

Nettsider

Vil du ha One Page, Standard 5 siders presentasjonsside eller mer i WordPress? Da er saken klar, vi tilbyr gode priser og kvalitet!

Facebook Ads hos BBMarketing.no Vår blogg
12. mars 2021

Facebook Annonsering

Facebook intro Facebook er den største av de sosiale plattformene, og en særdeles viktig arena å få kontakt med publikum når det gjelder Facebook Ads.…
BBMarketing.no | Et annerledes reklamebyråVår blogg
13. februar 2021

Er vi ditt reklamebyrå?

Det håper vi på! Vi er et sprekt og ungt byrå som har jobbet beinhardt for å skape resultater for deg fra dag en! Er…
Nye nettsider hos BBMarketing.noVår blogg
13. februar 2021

Ny nettside hos oss

Er du og din bedrift ute etter en ny nettside? Kanskje en flytting av side, konvertering av flere nettsider, eller re-design av en gammel side?…