SEO – Søkemotoroptimalisering

Vi tar deg og din bedrift til nye høyder med SEO (Søkemotoroptimalisering) for å bli en del av resultatene på Google. Vi jobber aktivt og manuelt med hvert eneste prosjekt - Det er det som skaper resultater!

Ønsker du resultater?

Da kan vi hjelpe deg til å nå toppen av Google som igjen gir økt trafikk og flere mulige konverteringer.

En langvarig effekt

Vi jobber med løpende månedsavtaler som gir resultater, og det er for å skape en god og langvarig effekt. SEO er tidkrevende arbeid og man må ha tålmodighet for å se flere resultater. Noen kommer kjappere enn andre.

Et Norsk byrå i Bergen med internasjonale forbindelser

Vi jobber med et fokus om å være tilgjengelig for alle, dette gjelder også innenfor SEO. Her går det ingen grenser og vi har partneravtaler som utøver SEO på flere språk.

Hvordan jobber vi og våre partnere med SEO?

Vi jobber manuelt med søkemotoroptimalisering slik at bak hvert et ord, finnes en tanke og noen fingre som styrer tastene. Vi tar føringen selv og overlater ingen SEO for tilfeldighetene.

Manuelt arbeid med søkemotoroptimalisering

Hva er forskjellen på manuell og automatisk SEO? Det er altså at flere automatiske programmer styrer på med backlinks og ordforslag eller scripter som kjører ut setninger i flertall. Når vi jobber, gjør vi alt selv slik at vi har en forståelse av deg og din bedrift.

Hvordan kan vi hjelpe?

Hva er situasjonen din og hva trenger du hjelp med? Når det kommer til SEO, så er det en stor jungel av innhold og måter å jobbe på. Snakk med oss slik at vi finner de beste løsningene tilpasset deg og din bedrift.

“Vi har jobbet sammen med B&B Marketing en stund nå, og det har vært enestående fra dag 1.
Måten de samarbeider på og bruker sine kreative løsninger for å skape en enklere og bedre hverdag, både for partnere og klienter, er unikt.”

Partner
Websupporten om BBMarketing
Google Ads Markedsføring - BBMarketing.no Vår blogg
13. september 2021

Google Ads Markedsføring

Når vi snakker om Google Ads Markedsføring hos oss, så begynner det hele innenfra. Innenfra hos deg, kunden vår og den relasjon vi bygger i…
Facebook Ads hos BBMarketing.no Vår blogg
12. mars 2021

Facebook Annonsering

Facebook intro Facebook er den største av de sosiale plattformene, og en særdeles viktig arena å få kontakt med publikum når det gjelder Facebook Ads.…
BBMarketing.no | Et annerledes reklamebyråVår blogg
13. februar 2021

Er vi ditt reklamebyrå?

Det håper vi på! Vi er et sprekt og ungt byrå som har jobbet beinhardt for å skape resultater for deg fra dag en! Er…