Google Ads Markedsføring | BBMarketing.no
Google Ads Markedsføring hos BBMarketing

Vi kjenner Google Ads

Gjør det enkelt! Trenger du leads og salg gjennom markedsføring? Bruk Google Ads (Google Adwords!) Les videre for å lære mer, i tillegg så forklarer vi hva PPC er.

Som et byrå anbefaler vi ofte våre klienter å vokse og oppnå trafikk gjennom SEO, altså gjennom teknisk innhold, lenkebygging og en hel del faglig arbeid. SEO er vår go-to strategi, som vi anbefaler i de aller fleste tilfeller.

Unntaket er når du trenger resultater akkurat nå.

SEO og innhold er effektivt. Kort forklart: det er den mest effektive måten å skape vekst på en nettside over lengre tid, men det tar tid. SEO krever litt tålmodighet. Google Adwords er det motsatte. Du kan begynne å få inn resultater i løpet av mindre enn en tid. Og, om du gjør det rett, så kan du begynne å få inn nye salg i løpet av ganske kort tid.

Vet du hva den beste delen er? Det er resultatbasert!

Google Adwords Markedsføring med PPC | BBMarketing.no
PPC Adwords | Hvordan funker det?

Google Ads og PPC

Google Ads Markedsføring er det som kalles CPC/PPC (betaling per klikk). Som du kan lese mer om her. Med PPC betaler du ikke for hvor mange som ser annonsen din, men du betaler for resultater. Altså, ingen resultater? Ingen leads, klikk eller salg? Da blir det ingen kostnad. Så enkelt er det!

Hva er fordelen?

Ja, det er flere fordeler med Google Ads! Tenk over dette. Når du Googler noe, hva gjør du som oftest da? Jo, du er aktivt på leting etter noe spesifikt. Altså, du har en kjøps-intensjon! Dette er det perfekte øyeblikket for en bedrift å møte deg på “halv-veien”, fange oppmerksomheten din og sikre salget!

Det er slik Google Ads Markedsføring funker, du leter, du finner raskere, du kjøper raskere. Der har du oppskriften som vi alle egentlig kjenner til så godt fordi vi alle gjør det. Men dette er også den store fordelen for bedrifter som bruker Adwords og PPC metoder i sin markedsføring, fordi det funker.

Hvordan kan BBMarketing hjelpe innenfor dette området?

  1. Vi setter fastbestemte tall frem. Vi er 100% klar i kommunikasjonen og bestemmer et budsjett sammen med deg.
  2. La oss ikke komplisere ting for mye. Google Ads kontrollpanelet er avansert og man kan ofte “gå seg bort”. Vi tar oss av analysene og dere mottar dem, enkelt og greit.
  3. Kommunikasjon er nøkkelen til suksess. Vi opprettholder et godt samarbeid hele tiden for å lære og å forstå hverandre og bedriftens mål

Fant du det du lette etter hos oss i dag? Ta kontakt HER, så finner vi ut den beste strategien for å skape suksess i sammen!