Til toppen

BBMarketing

  /  Vår blogg   /  Google Ads gjort enkelt
Google Ads Markedsføring | BBMarketing.no

Google Ads gjort enkelt

Vi kjenner Google Ads, er vi ditt neste Google AdWords Byrå?

Gjør det enkelt! Trenger du leads og salg gjennom markedsføring? Bruk Google Ads (Google AdWords!) Les videre for å lære mer, i tillegg så forklarer vi hva PPC er.

Som et byrå anbefaler vi ofte våre klienter å vokse og oppnå trafikk gjennom SEO, altså gjennom teknisk innhold, lenkebygging og en hel del faglig arbeid. SEO er vår go-to strategi, som vi anbefaler i de aller fleste tilfeller.

Unntaket er når du trenger resultater akkurat nå.

SEO og innhold er effektivt. Kort forklart: det er den mest effektive måten å skape vekst på en nettside over lengre tid, men det tar tid. SEO krever litt tålmodighet. Google Adwords er det motsatte. Du kan begynne å få inn resultater i løpet av mindre enn en tid. Og, om du gjør det rett, så kan du begynne å få inn nye salg i løpet av ganske kort tid.

Vet du hva den beste delen er? Det er resultatbasert! Velger man riktig Google AdWords byrå, så kommer resultatene og man får se hva som skjer med en god oversikt. Det er viktig at du som kunde kjenner tjenesten du kjøper og ser verdien av den.

 

Google Adwords Markedsføring med PPC | BBMarketing.no

PPC Adwords | Hvordan funker det?

Google Ads og PPC

Google Ads Markedsføring er det som kalles CPC/PPC (betaling per klikk). Som du kan lese mer om her. Med PPC betaler du ikke for hvor mange som ser annonsen din, men du betaler for resultater. Altså, ingen resultater? Ingen leads, klikk eller salg? Da blir det ingen kostnad. Så enkelt er det!

Hva er fordelen?

Ja, det er flere fordeler med Google Ads! Tenk over dette. Når du Googler noe, hva gjør du som oftest da? Jo, du er aktivt på leting etter noe spesifikt. Altså, du har en kjøps-intensjon! Dette er det perfekte øyeblikket for en bedrift å møte deg på “halv-veien”, fange oppmerksomheten din og sikre salget!

Det er slik Google Ads Markedsføring funker, du leter, du finner raskere, du kjøper raskere. Der har du oppskriften som vi alle egentlig kjenner til så godt fordi vi alle gjør det. Men dette er også den store fordelen for bedrifter som bruker Adwords og PPC metoder i sin markedsføring, fordi det funker.

 

Google Ads Markedsføring | BBMarketing.no

Google Ads Markedsføring hos BBMarketing

Hvordan kan BBMarketing hjelpe innenfor dette området?

  1. Vi setter fastbestemte tall frem. Vi er 100% klar i kommunikasjonen og bestemmer et budsjett sammen med deg.
  2. La oss ikke komplisere ting for mye. Google Ads kontrollpanelet er avansert og man kan ofte «gå seg bort». Vi tar oss av analysene og dere mottar dem, enkelt og greit. Med et eget Google AdWords byrå er du sikret enkelhet!
  3. Kommunikasjon er nøkkelen til suksess. Vi opprettholder et godt samarbeid hele tiden for å lære og å forstå hverandre og bedriftens mål

Fant du det du lette etter hos oss i dag? Ta kontakt HER, så finner vi ut den beste strategien for å skape suksess i sammen!

BBMarketing.no logo - Velkommen
Follow us

SEO - Søkemotoroptimalisering

Vi skaper synlighet

En god utført og opprettholdt SEO vil gjøre at din bedrift sin hjemmeside vil rangere høyt på Google, på de søkeordene som er relevant for dine bedrift. Gjennom den høye rangeringen vil din bedrift få nye kunder som velger å kjøpe av deg (som er rangert som nummer 1 på Google), istedenfor din konkurrent (som er rangert som nummer tre på Google).

En god utført og opprettholdt SEO vil gjøre at din bedrift sin hjemmeside vil rangere høyt på Google, på de søkeordene som er relevant for dine bedrift. Gjennom den høye rangeringen vil din bedrift få nye kunder som velger å kjøpe av deg (som er rangert som nummer 1 på Google), istedenfor din konkurrent (som er rangert som nummer tre på Google).

Google Ads

Google Ads er effektivt og skaper resultater, så lenge det utføres riktig!

Google Adwords, eller Google Ads er Googles annonsesystem, hvor hvem som helst kan gå inn og by på annonseplass koblet til et spesifikt søkeord.

Med Google Ads kan du som annonsør nå personer som aktivt søker etter dine produkter eller tjenester. Ved å nå kunden, når de aktivt er på utkikk etter produkter som du tilbyr vil det være mye enklere å sikre salget.

En digital konsultasjon

Øker din kompetanse og hjelper deg på vei
Ved bruk av digital konsultasjon fra oss vil vi veilede dere i hvordan din bedrift burde bruke på sosiale medier, internett og markedsførings-verktøy, som Google Ads, Google Shopping og Facebook/Instagram ads.

Vi lager eksepsjonelle nettsider

Nettbutikker og hjemmesider
Vi utvikler derfor nettbutikkene og hjemmesidene på plattformer som gjør det enkelt for deg å drifte disse profesjonelt. Vi tilbyr Shopify og WooCommerce løsninger, og kan så klart tilpasse oss hvis det er behov for noe annet, eller integrasjoner mellom disse.

We create unique campaigns

Digital Marketing

Using digital marketing and our promotions, your business will experience growth, like never before! We work hard to make sure that all our customers experience healthy and good progress, unique is the word and that’s how we work. Not only do we work to create good marketing and advertising, but we specialize in re-targeting and how to get your audience to be as well informed about you and your business as possible. Almost all searches begin at Google.