Til toppen

Privacy Statement (EU)

  /  Privacy Statement (EU)

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert den 24. april 2022 og gjelder alle innbyggere i EØS området.

I denne personvernerklæringen forklarer vi hva vi gjør med dataene vi innhenter om deg via https://bbmarketing.no. Vi anbefaler deg å lese denne uttalelsen nøye. I vår behandling overholder vi kravene i personvernlovgivningen. Det betyr blant annet at:

  • vi oppgir tydelig hvilke formål vi behandler personopplysninger for. Vi gjør dette ved hjelp av denne personvernerklæringen;
  • vi tar sikte på å begrense samlingen av personopplysninger til bare de personopplysningene som er nødvendige for legitime formål;
  • vi ber først om ditt eksplisitte samtykke til å behandle dine personopplysninger i tilfeller som krever ditt samtykke;
  • vi tar passende sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger og krever også dette fra parter som behandler personopplysninger på våre vegne;
  • vi respekterer din rett til å få tilgang til dine personopplysningene eller har de korrigert eller slettet, på forespørsel.

Hvis du har spørsmål, eller ønsker å vite nøyaktig hvilke data vi oppbevarer om deg, kan du kontakte oss.

1. Formål, data og oppbevaringsperiode

We may collect or receive personal information for a number of purposes connected with our business operations which may include the following: (click to expand) 

2. Cookies

Nettstedet vårt bruker cookies. For mer informasjon om cookies, se vår cookie-erklæring

Vi har inngått en databehandlingsavtale med Google.

3. Sikkerhet

Vi er forpliktet til sikkerheten til personopplysninger. Vi tar passende sikkerhetstiltak for å begrense misbruk av og uautorisert tilgang til personopplysninger. Dette sikrer at bare de nødvendige personene har tilgang til dataene dine, at tilgang til dataene er beskyttet, og at våre sikkerhetstiltak regelmessig blir gjennomgått.

4. Third-party websites

This privacy statement does not apply to third-party websites connected by links on our website. We cannot guarantee that these third parties handle your personal data in a reliable or secure manner. We recommend you read the privacy statements of these websites prior to making use of these websites.

5. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Det anbefales at du konsulterer denne personvernerklæringen regelmessig for å være klar over eventuelle endringer. I tillegg vil vi aktivt informere deg der det er mulig.

6. Få tilgang til og endre dataene dine

Hvis du har spørsmål eller ønsker å vite hvilke personopplysninger vi har om deg, kan du kontakte oss. Du kan kontakte oss ved å bruke informasjonen nedenfor. Du har følgende rettigheter:

  • Du har rett til å vite hvorfor dine personlige data er nødvendige, hva som vil skje med dem og hvor lenge de blir beholdt i.
  • Rett til tilgang: Du har rett til tilgang til dine personopplysninger som er kjent for oss.
  • Rett til retting: du har rett til å supplere, rette, slette eller blokkere dine personopplysninger når du måtte ønske det.
  • Hvis du gir oss ditt samtykke til å behandle dataene dine, har du rett til å tilbakekalle det samtykket og å få dine personlige data slettet.
  • Rett til å overføre dataene dine: du har rett til å be om alle dine personopplysninger fra behandlingsansvarlig og overføre dem i sin helhet til en annen behandlingsansvarlig.
  • Retten til å innvende: du kan innvende mot behandlingen av dataene dine. Vi overholder dette, med mindre det er berettiget grunn til behandling.

Sørg for å alltid oppgi hvem du er, slik at vi kan være sikre på at vi ikke modifiserer eller sletter data fra feil person.

7. Innsending av en klage

Hvis du ikke er fornøyd med måten vi håndterer (en klage på) behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å sende inn en klage til Datatilsynet.

8. Kontakt-detaljer

B&B Marketing AS
Midtfjellet 66
Norge
Nettsted: https://bbmarketing.no
E-post: on.gnitekrambb@tsop
Telefonnr: 93843528

BBMarketing.no logo - Velkommen
Follow us

SEO - Søkemotoroptimalisering

Vi skaper synlighet

En god utført og opprettholdt SEO vil gjøre at din bedrift sin hjemmeside vil rangere høyt på Google, på de søkeordene som er relevant for dine bedrift. Gjennom den høye rangeringen vil din bedrift få nye kunder som velger å kjøpe av deg (som er rangert som nummer 1 på Google), istedenfor din konkurrent (som er rangert som nummer tre på Google).

En god utført og opprettholdt SEO vil gjøre at din bedrift sin hjemmeside vil rangere høyt på Google, på de søkeordene som er relevant for dine bedrift. Gjennom den høye rangeringen vil din bedrift få nye kunder som velger å kjøpe av deg (som er rangert som nummer 1 på Google), istedenfor din konkurrent (som er rangert som nummer tre på Google).

Google Ads

Google Ads er effektivt og skaper resultater, så lenge det utføres riktig!

Google Adwords, eller Google Ads er Googles annonsesystem, hvor hvem som helst kan gå inn og by på annonseplass koblet til et spesifikt søkeord.

Med Google Ads kan du som annonsør nå personer som aktivt søker etter dine produkter eller tjenester. Ved å nå kunden, når de aktivt er på utkikk etter produkter som du tilbyr vil det være mye enklere å sikre salget.

En digital konsultasjon

Øker din kompetanse og hjelper deg på vei
Ved bruk av digital konsultasjon fra oss vil vi veilede dere i hvordan din bedrift burde bruke på sosiale medier, internett og markedsførings-verktøy, som Google Ads, Google Shopping og Facebook/Instagram ads.

Vi lager eksepsjonelle nettsider

Nettbutikker og hjemmesider
Vi utvikler derfor nettbutikkene og hjemmesidene på plattformer som gjør det enkelt for deg å drifte disse profesjonelt. Vi tilbyr Shopify og WooCommerce løsninger, og kan så klart tilpasse oss hvis det er behov for noe annet, eller integrasjoner mellom disse.

We create unique campaigns

Digital Marketing

Using digital marketing and our promotions, your business will experience growth, like never before! We work hard to make sure that all our customers experience healthy and good progress, unique is the word and that’s how we work. Not only do we work to create good marketing and advertising, but we specialize in re-targeting and how to get your audience to be as well informed about you and your business as possible. Almost all searches begin at Google.