Det håper vi på! Vi er et sprekt og ungt byrå som har jobbet beinhardt for å skape resultater for deg fra dag en! Er vi Norges sprekeste reklamebyrå? Er vi et byrå som måler resultat utifra en fantastisk markedsstrategi? Vi liker å si JA – og la oss bevise det!

Er vi ditt reklamebyrå? BBMarketing.no skaper resultater
Reklamebyrå med en rå markedsstrategi

Det er gøy med en markedsstrategi som betaler seg selv

Så klart det er gøy når man ser resultater komme frem. Her jobber vi konstant med kampanjene vi kjører for å virkelig finne ut hvor, hvordan og hvem de treffer.

Hvor delen er like vitkig. Er det lokalt, skal du nå ut til Skandinavia, er det verdensbasis, alt dette har mye å si når man skal legge frem strategien og finne ut hvor pengene skal brukes. Vi er et reklamebyrå som legger opp til at hver og en kunde skal få nok verdi ut av beløpene som blir brukt, og at man ikke går tomhendt ut av en handel.

Hvordan spør du? Vi er spesialister på re-targeting og det å kjøre multi-plattform annonser på tvers av alle enheter og former og alt det måtte være.

Hvem? Her kommer den siste biten som må rett inn i kampanjen fra håndboka. Når vi bruker re-targeting på måten vi gjør, så skal vi altså kunne dekke alle kanaler slik at dine kunder virkelig vet og føler at det er riktig valg de har gjort når de besøker deg. De har allerede tenkt tanken, men en påminnelse er smart å få. I tillegg kjører vi egne strategier som er tilpasset målgruppene du velger for din bedrift. Eventuelt kan vi som reklamebyrå bistå i prosessen med å velge hvem du retter deg mot. Det er viktig at vår markedsstrategi treffer for oss, deg og ditt firma.

Et reklamebyrå som lager rå markedsstrategi
Skap resultater sammen med oss

Kan et reklamebyrå være så annerledes?

Du skulle nesten ikke tro det, men jo. Det er stor forskjell, og kanskje aller mest ligger det i at vi ikke er så store, men jobber stort! Hver eneste forbindelse i vårt nettverk betyr utrolig mye for oss. Vi gjør hver misnte ting vi kan gjøre for å se til at du og din bedrift er fornøyd underveis. Dermed har vi også fått gode samarbeidspartnere som fyller inn smutthullene våre, og vi igjen gjør det samme for dem.

Meningen vår er av vi skal kunne dekke alle dine digitale strategier, gjennom animasjoner, filmer, bilder og det som måtte trenges for å skape resultatene du vil ha.

Hvorfor burde DU velge OSS?

1. Hva gir vi alltid som et reklamebyrå? Tett og personlig service og oppfølging + gode referanser!

2. Vi dokumenterer alle resultatene godt og er åpenhjertet og tilbyr full transparent deling av hva som skjer på og bak scenen. Ikke noe tull eller uforutsett, ei heller skjulte kostnader.

3. Som et lite byrå så tenker vi mer nyskapende og er fortere ute på nye plattformer, som f.eks TikTok, LinkedIn, Snap og hvor enn du trenger og vil være!

Gjerne sjekk ut noen av våre referanser på forsiden HER.

Vil du komme deg opp på sidene hos Google, så la oss hjelpe deg med en god strategi og nytenkende ideér! Kontakt oss HER.