Til toppen

Få en god innsikt i nettstedet
ditt med en helsesjekk!

Vi kan vise hvordan dere kan dra nytte av SEO analysen og forbedre det som trengs for å rangere på Google.

Ta en helsesjekk av din nettsides SEO nå!
Skriv inn nettadressen til hjemmesiden din for å få en rapport om hvordan nettsidens SEO er satt opp, i løpet av ca. 30 sekunder.

Innledende SEO analyse

Analysen vi tilbyr gratis er ikke en dyp analyse, men den sjekker de første essensielle tingene og gir en pekepinn på hvordan man ligger an. Vi anbefaler å ta en analyse, for så å diskutere hva man kan gjøre for å løfte siden og den relevante trafikken til det neste nivået.

 
SEO Analyse fra BBMarketing

Nyheter

Ferske nyheter for å holde deg oppdatert på den mest ettertraktede SEO kunnskapen

Søkemotoroptimalisering (SEO)-analyse er praksisen med å revidere et nettsted for å identifisere muligheter for å forbedre plasseringen i søkemotorresultater. Et mål er ikke bare å forbedre søkemotorresultatsplasseringen (SERP), men også å øke faktisk organisk henvisningstrafikk fra disse søkeresultatene. Organisk henvisningstrafikk er en av de grunnleggende SEO-beregningene markedsførere måler som en del av deres samlede program.

SEO-analyse kan starte med en innledende rapport om potensielle forbedringer som plassering av søkeord, opprettelse av nytt innhold, URL-optimalisering og fjerning av duplikat eller dårlig ytelse. Det er en kontinuerlig innsats, siden søkeresultatene endres konstant. SEO-analyse omfatter derfor bruken av en søkeord tracker eller en SERP-sporer for å kontinuerlig måle SEO-innsatsen din mot bransjedata, konkurrenter og andre beregninger.

Organisk søketrafikk er fortsatt en av de kraftigste salgs- og markedsføringskanalene i den digitale tidsalderen. Hvis nettstedet ditt ikke er lett å finne på relevante søk, så er det en liten sjanse for at nettsiden din blir funnet.

SEO-analyse er metoden som du kan bidra til å sikre at virksomheten din er synlig for dagens forbruker. Det er også måten du kan holde tritt med den høye endringshastigheten i søkealgoritmer og -resultater, så vel som den store konkurransen for å være synlig.

Det finnes store forskjeller på SEO Analyser. Vi selger dyptgående analyser for flere tusen, hvor man sjekker alt fra konkurrenter til markedspåvirkninger og relevante ord, nøkkelord og omsetningsmuligheter. Man kan også ta mindre analyser som fremdeles er omfattende, og som gir svært mye informasjon som er relevant for videre fremdrift.

Derimot gir vi gratis SEO analyser som er av den innledende typen, hvor man finner ut en del «basics» om siden og hvordan man ligger an på de utvalgte områdene. Kontakt oss gjerne for en dypere analyse.

 

BBMarketing.no logo - Velkommen
Follow us

SEO - Søkemotoroptimalisering

Vi skaper synlighet

En god utført og opprettholdt SEO vil gjøre at din bedrift sin hjemmeside vil rangere høyt på Google, på de søkeordene som er relevant for dine bedrift. Gjennom den høye rangeringen vil din bedrift få nye kunder som velger å kjøpe av deg (som er rangert som nummer 1 på Google), istedenfor din konkurrent (som er rangert som nummer tre på Google).

En god utført og opprettholdt SEO vil gjøre at din bedrift sin hjemmeside vil rangere høyt på Google, på de søkeordene som er relevant for dine bedrift. Gjennom den høye rangeringen vil din bedrift få nye kunder som velger å kjøpe av deg (som er rangert som nummer 1 på Google), istedenfor din konkurrent (som er rangert som nummer tre på Google).

Google Ads

Google Ads er effektivt og skaper resultater, så lenge det utføres riktig!

Google Adwords, eller Google Ads er Googles annonsesystem, hvor hvem som helst kan gå inn og by på annonseplass koblet til et spesifikt søkeord.

Med Google Ads kan du som annonsør nå personer som aktivt søker etter dine produkter eller tjenester. Ved å nå kunden, når de aktivt er på utkikk etter produkter som du tilbyr vil det være mye enklere å sikre salget.

En digital konsultasjon

Øker din kompetanse og hjelper deg på vei
Ved bruk av digital konsultasjon fra oss vil vi veilede dere i hvordan din bedrift burde bruke på sosiale medier, internett og markedsførings-verktøy, som Google Ads, Google Shopping og Facebook/Instagram ads.

Vi lager eksepsjonelle nettsider

Nettbutikker og hjemmesider
Vi utvikler derfor nettbutikkene og hjemmesidene på plattformer som gjør det enkelt for deg å drifte disse profesjonelt. Vi tilbyr Shopify og WooCommerce løsninger, og kan så klart tilpasse oss hvis det er behov for noe annet, eller integrasjoner mellom disse.

We create unique campaigns

Digital Marketing

Using digital marketing and our promotions, your business will experience growth, like never before! We work hard to make sure that all our customers experience healthy and good progress, unique is the word and that’s how we work. Not only do we work to create good marketing and advertising, but we specialize in re-targeting and how to get your audience to be as well informed about you and your business as possible. Almost all searches begin at Google.