Til toppen

BBMarketing

  /  Vår blogg   /  Digital Markedsføring
Digital Markedsføring - BBmarketing.no

Digital Markedsføring

Tips For Effektiv Markedsføring Til Nyetablerte
Og Små Bedrifter

Hvordan Kan Du Gjøre Din Bedrift Mer Synlig Til Målgruppen?

Nå Målgruppen Der De Tilbringer Tiden Sin.

I dag tilbringer vi mesteparten av tiden vår på nett. Vi sjekker været, leser nyheter og googler. Nettopp derfor har behovet for å benytte digital markedsføring eksplodert de siste årene. For å kunne nå ut til flest mulig potensielle kunder holder det ikke lenger med tradisjonell markedsføring. 

Når man skal starte med  markedsføring på nett så behøver det ikke være så vanskelig og tidkrevende som det kan virke som. Vi skal gi deg noen tips for effektiv digital markedsføring.

Digital Markedsføring hos BBMarketing.no

Nå målgruppen der de tilbringer tiden sin. | BBMarketing.no

 

Vårt Mål Er At Nyetablerte Og Småbedrifter Skal Være Like Synlig Som De

Store Gutta På Nett Og Sosiale Medier!

Vi vet at hvis det er noe grundere, nyetablerte og eiere av småbedrifter har lite av, så er det tid. 

Av den grunn har vi skrevet våre effektive markedsførings tips i form av en sjekkliste. Om du allerede har gjort ditt arbeid med SEO, så hopper du over den og går videre til neste også videre. 

Ha en god lesing og dersom du har spørsmål eller ønsker hjelp til markedsføringen så ta kontakt her

Vi tilbyr gratis befaring, hvor du får svar på hvilken type markedsføring din bedrift har behov for, før har du betalt en eneste krone!

Med denne artikkelen så ønsket vi å hjelpe grundere, nyetablerte og små bedrifter og er ikke meningen å selge oss inn hos noen. Av den grunn vil noen av lenkene til tipsene være til andre markedsføringsbyrå. Dette er på grunn av de forklarte konseptene på en ryddig og enkel måte. 

Kjære Grunder, Nyetablerte Og Småbedrifts-Eier. Stå På!

Gjør Arbeidet Nå Og Høst Fortjenestene Senere!

BBMarketing.no logo - Velkommen
Follow us

SEO - Søkemotoroptimalisering

Vi skaper synlighet

En god utført og opprettholdt SEO vil gjøre at din bedrift sin hjemmeside vil rangere høyt på Google, på de søkeordene som er relevant for dine bedrift. Gjennom den høye rangeringen vil din bedrift få nye kunder som velger å kjøpe av deg (som er rangert som nummer 1 på Google), istedenfor din konkurrent (som er rangert som nummer tre på Google).

En god utført og opprettholdt SEO vil gjøre at din bedrift sin hjemmeside vil rangere høyt på Google, på de søkeordene som er relevant for dine bedrift. Gjennom den høye rangeringen vil din bedrift få nye kunder som velger å kjøpe av deg (som er rangert som nummer 1 på Google), istedenfor din konkurrent (som er rangert som nummer tre på Google).

Google Ads

Google Ads er effektivt og skaper resultater, så lenge det utføres riktig!

Google Adwords, eller Google Ads er Googles annonsesystem, hvor hvem som helst kan gå inn og by på annonseplass koblet til et spesifikt søkeord.

Med Google Ads kan du som annonsør nå personer som aktivt søker etter dine produkter eller tjenester. Ved å nå kunden, når de aktivt er på utkikk etter produkter som du tilbyr vil det være mye enklere å sikre salget.

En digital konsultasjon

Øker din kompetanse og hjelper deg på vei
Ved bruk av digital konsultasjon fra oss vil vi veilede dere i hvordan din bedrift burde bruke på sosiale medier, internett og markedsførings-verktøy, som Google Ads, Google Shopping og Facebook/Instagram ads.

Vi lager eksepsjonelle nettsider

Nettbutikker og hjemmesider
Vi utvikler derfor nettbutikkene og hjemmesidene på plattformer som gjør det enkelt for deg å drifte disse profesjonelt. Vi tilbyr Shopify og WooCommerce løsninger, og kan så klart tilpasse oss hvis det er behov for noe annet, eller integrasjoner mellom disse.

We create unique campaigns

Digital Marketing

Using digital marketing and our promotions, your business will experience growth, like never before! We work hard to make sure that all our customers experience healthy and good progress, unique is the word and that’s how we work. Not only do we work to create good marketing and advertising, but we specialize in re-targeting and how to get your audience to be as well informed about you and your business as possible. Almost all searches begin at Google.